ДИЗАЙНЕРЛИК ФАОЛИЯТГА ОИД ИХТИСОСЛИК ФАНЛАРНИ АМАЛИЙ ЎҚИТИШ МЕТОДЛАРИ ЁРДАМИДА КАСБИЙ ТАЪЛИМНИ САМАРАЛИ ТАШКИЛ ЭТИШ - Дж.Тошева, Г. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Муҳандислик-педагогик олий таълим муассасалари талабаларини амалий ўқитиш тизимининг моддий ифодаси бўлиб касбий таълим педагогининг мақсадлари ва компетенциялари, назарий-услубий ёндашувлари, тамойиллари, структуравий компонентлари, амалий ўқитиш босқичлари, шунингдек, касбий таълим педагогларини касбий-педагогик тайёрлаш жараёнини ўзгартириш объектив зарурияти, шунингдек, замонавий шароитларда ҳам услубий, ҳам амалий режаларда мазкур муаммонинг етарлича ишлаб чиқилмаганлиги орасидаги зиддиятларни бартараф этиш имконини берадиган ўзаро боғлиқликлар ва муаммолар таҳлили мақолада ўз аксини топган.