ҚАРАҚАЛПАҚ ФОЛЬКЛОРЫ ПЕДАГОГИКА ИЛИМИНИҢ ТИЙКАРҒЫ ДЕРЕКЛЕРИ СЫПАТЫНДА - Пазылов, Т.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада қорақалпоқ фольклоридаги бизга мерос болган талим тарбиявий фикрлардан фойдаланиш имкониятлари хақида суз юритилади.
Keywords: оғзаки адабиёт; Қорақалпоқ фольклори; ижодиёт; фольклористик асар; урф-одат; этнопедагогика; тарбия; достон; эртак