ДИСКУРС ПРАГМАТИКАСИ КЎРСАТКИЧЛАРИ - Очилова, Н.Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада илмий матннинг асосий индикаторларининг диалогик, ифодали ва прагматик ўзига хосликларининг ажралмас боғлиқлиги тадқиқ қилинган, жумладан, илмий прагматиканинг реализациясига асос бўлиши белгилар таъкидланади.