O‘QISH SAVODXONLIGINI RIVOJLANTIRUVCHI O‘QUV TOPSHIRIQLARI MAZMUNINI TAKOMILLASHTIRISH - Murodova, Sh. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Maqolada matn ustida ishlash orqali o‘quvchilarda o‘qish savodxonligini rivojlantirishga doir o‘quv materiallaridan, jumladan, matn tahliliga mo‘ljallangan savol va topshiriqlardan foydalanish metodikasi haqida fikr yuritiladi. Barcha savollar o‘quvchini fikrlashga undashi, matn mazmunini anglashga yo‘naltirishi nazarda tutilgan.