НЕМИС ТИЛИ САБАҒЫНДА ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ПАЙДАЛАНЫЎДА АНА ТИЛИНИҢ ТӘСИРИ - Есбергенова, Г.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Маколада бугунги кунда хорижий тилларни ўкитишда педагогик технологияларнинг аҳамияти ва қўлланиши ҳакида фикр юритилган. Таълим жараёнида турли интерфаол усулларни қўллашда ўкитувчида мавжуд бўлиши керак бўлган компетенцияни шакллантириш бўйича тавсиялар берилган.
Keywords: она тили; нутқ; таълим; мазмун; психологик ва педагогик тайёргарлик; услуб