МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ ТИЗИМИДА ТАРБИЯ ИШЛАРИНИ ТЕХНОЛОГИЯЛАШТИРИШНИНГ ПЕДАГОГИК АСОСЛАРИ - Бекимбетова, А.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада мактабгача таълим тизимида тарбия ишлари, педагогик технологиялар, тарбиячи маҳорати, психологик ёндашув ва методлар кўрсатилиб ўтилган. Мактабгача таълим ташкилотларида болаларни тарбиялаш мақсадида бир катор методлар келтирилган. Тарбия жараёнини туғри ташкил этишда технологик ёндашувнинг педагогик асослари ўрганилган.
Keywords: педагогик технология; таълим; технологик йўналиш; усуллар; психологик тарбия