ХАЛЫҚАРАЛЫҚ МӘДЕНИЯТТЫҢ ТҮРЛЕРИ, ДҮЗИЛИСИ ҲӘМ МАЗМУНЫ ҲАҚҚЫНДА - Әлеуов, Ө. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада миллатлараро мулоқотнинг шакллари, тузилиши, мазмуни, жамоат ва шахсий алоқалар, турли миллат вакилларининг ўзаро муносабатлари, ҳам моддий, ҳам маънавий қадриятларнинг алмашиши, уларнинг ижтимоий фаолият жараёнида ва кундалик ҳаётидаги қарашлари, ҳиссиётлари кўриб чиқилади.
Keywords: маданият; тамойил; жараён; миллатлараро алоқа; миллат; ҳодиса; бағрикенглик; эстетика; усул; тил