КӘМИЛ ИНСАН ТӘРБИЯСЫ – МИЛЛИЙ ИДЕЯНЫҢ БАСЛЫ МАҚСЕТИ - Абаев, С.; Якубов, М.А.; Алламбергенов, Е.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада комил инсон тушунчасининг моҳият-мазмуни, уни тарбиялашнинг жамият учун зарурат эканлиги сўз қилинади. Ўзбекистон Республикаси Президенти Шавкат Мирзиёев асарлари асосида юртимизда комил инсонни тарбиялаш борасида олиб борилаётган тадбирлар таҳлил қилинади.
Keywords: жамият; маънавият; тарбия; халқ; комил инсон; шахс