LIRIK IFODA SUBYEKTI VA POETIK TASVIR OBYEKTI UYG‘UNLIGI - Matyakupov, S. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Maqolada she’riyatda dialogik tasvir va uning janriy-kompozitsion yaxlitlashuvidagi o‘rni, shuningdek, lirikaning o‘ziga xos xususiyatlari hamda ijodkor badiiy mahorati masalalari ilmiy-nazariy tadqiq etiladi.