АДАБИЁТЛАРНИНГ ЎЗАРО АЛОҚАДОРЛИГИ ВА БИР-БИРИГА ТАЪСИРИ - Алдашева, Ш.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада адабиётларнинг ўзаро алоқадорлиги ва бир-бирига таъсири бадиий ижод тараққиётининг муҳим бир омили бўлиб, у энг аввало, ижодий характерда, яъни новаторона бўлган тақдирдагина ижобий самара бериши мумкинлиги ҳақидаги фикрлар берилган.
Keywords: шеърият; шоир; ёзувчи; жаҳон адабиёти; лирика; ғазал; рубоийлар; сонет; поэма; рубоий; фард