MA’NAVIYATNI IFODALOVCHI AYRIM TERMINLARNING LEKSIKOGRAFIK TALQINI - Sh.Norquziyev, J. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Maqolada ma’naviyat tushunchasini tashkil etuvchi asosiy terminlarning leksikografik talqini, shaxs ma’naviyatini shakllantiruvchi atamalarning O‘TILda berilishi, ma’no va izohlarining tahlili, shuningdek, takomillashtirish bo‘yicha taklif va mulohazalar o‘rin olgan.