ЎЗБЕК ТИЛИ МОРФОЛОГИЯСИНИНГ ШАКЛЛАНИШИНИНГ ДАСТЛАБКИ БОСҚИЧЛАРИ ХУСУСИДА - Қадиров, Қ.А.; Аминова, С. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
In the article the author deals with the problems of studying the periodization of Uzbek Linguistics.
Keywords: тилшунослик аспектлари; морфология; тавсиф; тадқиқ; тил тизимлари