МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИ ТАРБИЯЛАНУВЧИЛАРИНИ МИЛЛИЙ ҒОЯ РУҲИДА ТАРБИЯЛАШДА МЕДИАМАХСУЛОТЛАРИ ЎРНИ - Шерманова, Ф. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада ёш авлод дунёқарашини шакллантиришда электрон медиа воситаларнинг таъсири, медиахавфсизликни таъминлаш чора тадбирлари кўриб чиқилган.
Keywords: замонавий технологиялар; ижтимоий тармоқлар; медиа восита; интернет; медиахавфсизлик; телевидения; мультфилм; уяли телефон