ЎҚУВЧИЛАР ИНТЕЛЛЕКТУАЛ РИВОЖЛАНИШИДА ПСИХОЛОГИК ТРЕНИНГ МАШҒУЛОТЛАРИНИНГ АҲАМИЯТИ - Бекназарова, Л.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу мақола ўқувчилар ақлий интеллектуал ривожланишига хос психологик тренинг машғулотларини ташкил қилиш, ўтказиш ҳамда интеллектуал фаолият, қарор қабул қилиш, вақтни тақсимлаш, мақсадни аниқлаш, масъулиятлилик каби хусусиятларнинг шаклланишига қаратилган.
Keywords: таълим тизими; ўқитувчи; ўқувчи; интеллект; психологик хусусият; педагогик технология; тренинг; билим; кўникма