МАКТАБГАЧА ЁШДАГИ БОЛАЛАР БИЛАН АЛОҚА ЎРНАТИШДА УЛАР КОММУНИКАТИВ ҚОБИЛИЯТЛАРИНИНГ ПСИХОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИНИ АНИҚЛАШ - Дж.Бекова, Ш. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу мақолада мактабгача ёшдаги болаларнинг коммуникатив қобилиятларини ўрганишда юзага келадиган қийинчиликлардан муҳофазаланиш, коммуникатив қобилиятларни ривожлантиришда психологик хусусиятларнинг роли ҳақида фикр билдирилган.
Keywords: таълим ташкилоти; мактабгача ёш; тарбияланувчи; коммуникатив қобилият; психологик хусусият; муносабат; бола; ота-она; позитив муносабат; ривожланиш; коммуникатив алоқа; имконият