ЎСМИРЛАРДА ДЕВИАНТ ХУЛҚ – АТВОРНИ КЕЛТИРИБ ЧИҚАРУВЧИ ПСИХОЛОГИК ОМИЛЛАР - Абдуқаҳҳорова, Г.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу мақолада ўсмир ёшларда девиант хулқ-атворга хос хатти-ҳаракатларнинг бузилиши ва уларни келтириб чиқарувчи омиллар ҳақида маълумотлар изоҳлаб ўтилган.
Keywords: девиант; хулқ-атвор; ижтимоий норма; хатти-ҳаракат бузилиши; ўсмир; ота-она; оила; омил; ижтимоий муҳит