XALQARO BAHOLASH DASTURLARIGA MOS TEST TOPSHIRIQLARINING BAJARILISHI HAQIDA AYRIM MULOHAZALAR - Shodiyev, Sh.Sh. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ushbu maqolada maktab o‘quvchilarining egallagan nazariy bilimlarini kundalik hayotda qo‘llash ko‘nikmalarini aniqlash ko‘rib chiqilgan. O‘quvchilarning ko‘nikmalari shakllanganligini baholash uchun PISA xalqaro baholash dasturining tadbiqi bo‘yicha ayrim tahliliy ma’lumotlar keltirilgan.