Психолого-педагогические основы обучения студентов русскому языку как иностранному средствами компьютерных технологий - Позилов, А.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу мақолада нофилологик йўналиш талабаларига инглиз тилини компьютер технологияларидан фойдаланган ҳолда ўқитишнинг мазмуни, самарали жиҳатлари, психологик – педагогик ва назарий асослари ёритилган. Талабаларга инглиз тилини АКТ дан фойдаланган ҳолда ўргатишнинг ўзига ҳос хусусиятлари, замонавий таълим талаблари ёритилган.
Keywords: олий таълим муассасаси; ахборот комуникатив технологиялари; инглиз тили; тилни ўқитиш