АНДРАГОГИК ЁНДАШУВ АСОСИДА МАЛАКА ОШИРИШ ЖАРАЁНЛАРИНИ ЛОЙИҲАЛАШТИРИШ - Мирсолиева, М.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада катталар таълимини ташкил этишнинг ижтимоий-педагогик зарурати, андрагогика ва эвтагогика методологияси, андрагогик ёндашув асосида қайта тайёрлаш ва малака ошириш жараёнларини лойиҳалаштириш, шунингдек қайта тайёрлаш ва малака ошириш жараёнларидаги андрагогик таълим модели хусусида сўз юритилган.