УМУМТАЪЛИМ ФАНЛАРИНИ ТАДБИРКОРЛИККА ЙЎНАЛТИРИБ ЎҚИТИШНИНГ ЭДУКОЛОГИК ИМКОНИЯТЛАРИ - Мирзакаримова, М.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада ижтимоий-иқтисодий ишлаб чиқариш жараёнида баркамол шахс ва малакали мутахассислар фаолиятларининг ривожланишида умумтаълим фанларини тадбиркорликка йўналтириб ўқитишнинг экологик имкониятлари ҳақида фикр ва
Keywords: таълим жараёни; педагогик технология; қобилият; экологик имкониятлар; касбий таълим; тадбиркорлик