МЕКТЕПТИ ЖӘМӘӘТЛИК БАСҚАРЫЎДА АТА-АНАЛАР МЕНЕН ИСЛЕСИЎДИҢ ӘҲМИЙЕТИ - Меңлибаева, А.О.; Омаров, С.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада бугунги кунда долзарб бўлган мактаб бошқарувида ота-оналар билан бирга ишлашиш масаласи ҳақида сўз боради. Мактаб бошқаруви принциплари ва асослари ҳақида алоҳида тўхталинган. Ўқитувчиларга мактаб бошқарувида ота-оналар билан ишлаш бўйича машқларни тузишда методик ва назарий таклифлар берилган. Мамлакатимизда бу масалани ўрганиш ўз ечимини талаб қиладиган муаммоларнинг бири ҳисобланади.
Keywords: менежмент; таълим муассасасини бошқариш; мактаб бошқаруви; ота-оаналар билан ишлаш; тарбия