kvant nazariyaSIning asosiy tushunchalarini oʻquv jarayonida shakllantirish usullari - Matjanov, N.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Maqolada kvant fizika mavzularini oʻqitishda pedagogik texnologiyalar asosida ta’lim muassasalari talabalarining bilim, koʻnikma va malakalarini shakllantirish samaradorligini oshirish haqida maʼlumotlar keltirilgan.