CONCEPTUAL BASES OF LIFELONG SPIRITUAL EDUCATION AND THE DEVELOPMENT OF IDEOLOGICAL COMPETENCE OF STUDENTS - Qodirov, Q. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мазкур мақола янги Ўзбекистон шароитида олий таълим тизимида ғоявий тарбия модернизацияси унинг замонавий турлари, усуллари ва уларни қўллаш, ривожлантириш ҳамда ушбу соҳада самарадорликка эришиш масалаларига бағишланган.
Keywords: олий таълим; таълим-тарбия; маънавият ва маърифат; ёшлар тарбияси; мафкуравий иммунитет; педагогик соҳа