ЗАМОНАВИЙ ТАЪЛИМ ПАРАДИГМАЛАРИ ВА ТАЛАБАЛАРНИНГ ИЖТИМОИЙ КОМПЕТЕНТЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - Курбаниязова, З.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада компетенциявий ёндашув парадигмаси асосида таълимнинг сифатини оширишга ва талабаларнинг ижтимоий компетентлигини ривожлантириш муаммосига оид илмий маълумотлар баён этилган.