МАСОФАВИЙ КУРСЛАРНИ ТАШКИЛ ЭТИШДА ДАСТЛАБКИ ТАҲЛИЛ ЎТКАЗИШ САМАРАДОРЛИКНИ ТАЪМИНЛАШНИНГ МУҲИМ ОМИЛИ СИФАТИДА - Ибраймов, А.Е. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада масофавий ўқитиш курсларини ташкил этиш учун аввал дастлабки таҳлил ўтказишнинг аҳамияти ва узлуксиз таълим тизимида таълим олувчилар аудиториясининг фарқли жиҳатлари ва айнан ушбу фарқларни инобатга олган ҳолда масофавий курслар мазмунини ишлаб чиқиш, ўқитиш технологияларини танлаш, амалиётга самарали жорий этишнинг ўзига хос хусусиятлари ёритилган.
Keywords: узлуксиз таълим тизими; масофавий ўқитиш; таҳлил ўтказиш; таълим олувчилар аудиторияси даражаси; самарадорлик