МУСИҚА ЎҚИТУВЧИЛАРИНИ КАСБИЙ ТАЙЁРЛАШНИНГ ИЛМИЙ - ПЕДАГОГИК АСОСЛАРИ - Халилов, Ф.Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мазкур мақолада мусиқа ўқитувчилари касбий малакаларини оширишга доир фикр ва мулоҳазалар юритилган.
Keywords: мусиқа санъати; бадиий воситалар; ижодкорлик; маънавий; қўшиқ; куй; услуб; восита; мусиқа ўқитувчилари мақолалари