ИНГЛИЗ ТИЛИНИ ЎҚИТИШДАГИ ИННОВАЦИОН МЕТОДЛАРНИНГ ЎҚУВЧИЛАР МАЪНАВИЙ-АХЛОҚИЙ КОМПЕТЕНТЛИЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШДАГИ РОЛИ - Арзиева, Б.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада маънавий-ахлоқий тарбия тушунчаси ва унинг аҳамияти, ӯқувчиларга Инлиз тилини ӯқитиш билан бирга маънавий ва маданий тарбия бериш, ӯқувчиларнинг маънавий-ахлоқий маданиятини шакллантиришда инновацион усулларнинг ӯрни ва аҳамияти баён қилинган.