БИЛИМЛЕНДИРИЎ СЫПАТЫН АСЫРЫЎДА ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ПАЙДАЛАНЫЎДЫҢ ӘҲМИЙЕТИ - ДЖамилова, Г.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Бу мақолада таълим сифатини оширишда педагогик технологиялардан фойдаланишнинг аҳамияти, педагогик ҳамкорликнинг дастурий ўқитиш усулларидан фарқи ҳақида сўз боради.
Keywords: таълим сифати; педагогик технология; инновацион ғоя; таълим; ўқитишнинг моҳияти; таълим мазмуни