ЖОҚАРЫ КЛАСС ОҚЫЎШЫЛАРЫНЫҢ ОҚЫЎДАН ТЫС ИСКЕРЛИГИНДЕГИ ҲУҚЫҚЫЙ ТӘРБИЯСЫНЫҢ ӨЗГЕШЕЛИКЛЕРИ - ДЖамилова, Г.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Бу мақолада юқори синф ўқувчиларини ўқишдан ташқари машғулотларда уларнинг ҳуқуқий тарбиясини шакллантириш, ҳуқуқий тарбиялашнинг ўзига хос жиҳатлари ҳақида сўз боради.
Keywords: ҳуқуқ; фаолият; тарбия; дарсдан ташқари; тўгарак; ҳуқуқий маденият; ҳуқуқий онг; конференция