«ШӘРИЯР» ДӘСТАНЫН ОҚЫТЫЎДА ИНТЕРАКТИВ МЕТОДЛАРДАН ПАЙДАЛАНЫЎДЫҢ НӘТИЙЖЕЛИЛИГИ - Алламбергенов, Е.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада инновацион технологияларни, хусасан адабиёт дарсларида интерактив методлардан фойдаланиш афзалликлари ҳақида сўз боради. Тадқиқотчи «Шарияр» достонини интерактив усуллар ёрдамида ўқитишда «Бурчаклар», «Синквейн», ПСМЖ каби метод технологиялардан самарали фойдаланиш йўлларини далиллаб берган.