ПРОФЕССИОНАЛ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИ УЧУН МУЛЬТИМЕДИАЛИ ЭЛЕКТРОН АХБОРОТ ТАЪЛИМ РЕСУРСЛАРИ ЯРАТИШГА ҚЎЙИЛАДИГАН ТАЛАБЛАР - Кунназаров, И.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада профессионал таълим муассасалари учун мультимедиали электрон ахборот таълим ресурслари яратиш муаммолари қаралган.