бўлажак физика ўқитувчиларининг Компетенцияларини шакллантиришда интерфаол таълим - Карлыбаева, Г.Е. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада бўлажак физика ўқитувчисининг ўқув жараёнини фаоллаштириш, ўқитиш сифатини оширишни ўрганиш ва келажак иш фаолиятида фойдаланишнинг интерфаол усуллари ҳақида маълумотлар берилган. Шу билан бирга, бўлажак физика ўқитувчисининг методик тайёргарлигини компетенциявий ёндашув асосида ривожлантиришда интерфаол таълимнинг моҳияти асосланган.
Keywords: узлуксиз таълим; бўлажак физика ўқитувчиси; интерфаол таълим; дарс самарадорлиги; методик тайёргарлик; компетенция