СОВРЕМЕННАЯ ШКОЛА: СОСТОЯНИЕ ТУПИКА ИЛИ ДВИЖЕНИЕ ВПЕРЕД - Алламуратова, Г.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада ёшларнинг китоб ўқишга бўлган қизиқиши сусайганлиги муаммоси кўтарилган. Рус адабиёти дарсликларида фактик хатолар келтирилган. Мактаб ўқув дастурига киритиш учун бадиий матнларни танлашда эҳтиёткорлик тўғрисида таклиф киритилади.
Keywords: таълим; бадиий адабиёт; ёш авлод; касбий маҳорат; компетенция; академик билим; мавжудлик