ЛЕКСИЧЕСКИЕ ВАРИАНТЫ ТЮРКСКОЙ ЛЕКСИКИ (КАРАКАЛПАКИЗМОВ) - Каландарова, Г.Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада нафақат филологик нуқтаи назардан, балки этнографик ва тарихий тадқиқотлар предмети сифатида ҳам катта илмий қизиқиш уйғотадиган рус тилидаги туркий ўзлашмаларни ўрганишнинг аҳамияти муҳокама қилинади.
Keywords: лексика; туркийзмлар; ўзлашган; икки тиллилик; лексик гуруҳ; туркий лексема