ӨЗБЕКСТАНДА АЎЫЛ ХОЖАЛЫҒЫН БАСҚАРЫЎДЫ ЖӘҲӘН СТАНДАРТЫНА АЛЫП ШЫҒЫЎ БАСҚЫШЛАРЫ - Хожалепесов, П.З.; Зинатдинов, Д.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу мақолада аграр соҳада кластер усулини жорий қилиш кўрсатилган. Мақолада қишлоқ хўжалигида ишлаб чиқаришни ривожлантириш масалалари ҳосилини кўпайтириш таҳлил қилинган.
Keywords: қишлоқ хўжалиги; модернизация; лойиҳа; инновация; ишлаб чиқариш; илм; сув заҳиралари; кластер; техника; технологик; аҳоли бандлиги