ИССЛЕДОВАНИЕ ДЕГРАДАЦИИ СОЛНЕЧНЫХ ЭЛЕМЕНТОВ НА ОСНОВЕ ПОЛИКРИСТАЛЛИЧЕСКОГО КРЕМНИЯ - Исмайлов, К.А.; Косбергенов, Е.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада поликристалл кремний асосида қуёш элементларининг ёруғлик ва температура таъсирида деградациясига тегишли экспериментал натижалар келтирилган. Қуёш элементларининг деградациясига никел атомлари билан легирлашнинг таъсири кўрсатилган.
Keywords: кремний асосида қуёш элементи; деградация; кучланишнинг температура коэффиценти; поликристалл кремний