ӘДЕТТЕГИ ДИФФЕРЕНЦИАЛЛЫҚ ТЕӉЛЕМЕЛЕР УШЫН ҚОЙЫЛҒАН КОШИ МӘСЕЛЕСИН САНЛЫ ШЕШИЎ УСЫЛЛАРЫНЫӉ ЭФФЕКТИВЛИЛИГИ БОЙЫНША САЛЫСТЫРМАЛЫ АНАЛИЗИ - Бектурсынова, Д.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мазкур мақолада оддий дифференциал тенгламалар учун Коши масаласини ечишнинг бир қадамли сонли усуллари кўриб чиқилган. Берилган сонли усулларнинг самарадорлигининг қиёсий таҳлили биринчи тартибли оддий дифференциал тенглама учун қўйилган Коши масаласини ечиш мисолида амалга оширилган.
Keywords: оддий дифференциал тенглама; бошланғич шарт; сонли усул; тақрибий ечим; аниқлилик; самарадорлик