МОНИТОРИНГ ФИЗКУЛЬТУРНО-ОЗДОРОВИТЕЛЬНОЙ РАБОТЫ В СЕЛЬСКИХ ОБЩЕОБРАЗОВАТЕЛЬНЫХ ШКОЛАХ - Усмонов, З.Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада қишлоқ умумтаълим муассасаларида ишлайдиган педагогик жамоа жисмоний маданият ўқитувчиларининг жисмоний маданият – соғломлаштириш ишларини такомиллаштириш ва жисмоний маданият фанидан базавий машғулотларни ўтказиш бўйича педагогик тадқиқотларнинг мониторинги натижалари келтирилган.
Keywords: мониторинг; социологик сўров; жисмоний статус; жисмоний маданият – соғломлаштириш иши; педагогик эксперимент