О ВОЗМОЖНОСТЯХ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ СОВРЕМЕННЫХ ИНФОРМАЦИОННО-КОММУНИКАЦИОННЫХ ТЕХНОЛОГИЙ В СОВЕРШЕНСТВОВАНИИ ОЦЕНОЧНОЙ КОМПЕТЕНЦИИ БУДУЩЕГО УЧИТЕЛЯ - Турганов, Ё.И. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақола замонавий олий таълимнинг долзарб муаммоларидан бири, яъни замонавий ахборот, коммуникация ва педагогик технологиялар асосида бўлажак ўқитувчининг баҳолаш компетенциясини такомиллаштириш масаласига бағишланган.
Keywords: баҳолаш; баҳолаш компетенцияси; педагогик имкониятлар; АКТ; масафавий таълим; рақамли технология