ОНА ТИЛИ ДАРСЛАРИДА НАЗАРИЙ БИЛИМЛАРНИ АМАЛДА ҚЎЛЛАШ ГРАММАТИК САВОДХОНЛИКНИНГ АСОСИ СИФАТИДА - Тажбенова, С.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада бошланғич синф она тили дарсларида ўқувчилар назарий билимларини амалда қўллашнинг долзарб муаммолари, ўрганилаётган назарияни амалиётда қўллай билиши ва билим, кўникма ва малакаларини ривожлантиришга бағишланган.
Keywords: назарий билим; имло; термин; таъриф; қоида; қиёслаш; изоҳлаш; фаолият; ёдлаш; саводхонлик; тавсиф; тавсия; усул