ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ НАЗАРИЯСИ ВА МЕТОДИКАСИ ПРЕДМЕТИНИНГ ТАЪЛИМ – ТАРБИЯ ТИЗИМИДАГИ АҲАМИЯТИ - Мырзамбетов, П.Ш. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу мақолада жисмоний тарбия назарияси ва методикаси предметининг таълим-тарбия тизимидаги аҳамияти тўғрисида сўз боради.
Keywords: жисмоний тарбия; методика; предмет; амалиёт; кўникма; факт; педагогик жараён