УМУМТАЪЛИМ ФАНЛАРИНИ ТАДБИРКОРЛИККА ЙЎНАЛТИРИБ ЎҚИТИШ ТИЗИМИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Мирзакаримова, М.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу мақолада умумтаълим фанларини тадбиркорликка йўналтириб ўқитишнинг педагогик шарт-шароитларини аниқлаштириш, назарий-амалий жиҳатларини асослаш ва илмий асосланган таклиф ва амалий тавсиялар ишлаб чиқиш, 10-11 синфларда умумтаълим фанларини тадбиркорликка йўналтириб ўқитиш жараёни, умумтаълим фанларини тадбиркорликка йўналтириб ўқитиш мазмуни ва педагогик шарт-шароитлари билан боғлиқ бўлган фикр ва мулоҳазалар ёритилган.
Keywords: умумтаълим фанлари; тадбиркорлик; педагогик шарт-шароитлар; умумий ўрта таълим мактаби; меҳнат бозори; илғор технология