АМАЛИЙ ДАСТУРЛАР ОРҚАЛИ МАТЕМАТИКАНИ ЎҚИТИШ - Мамадиёров, Ж.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу мақолада ахборот технологиялари ёрдамида математика фанини ўқитиш усуллари ёритилган. Унда компьютерда ўқитиш