Особенности управления строительным процессом в условиях глобализации - Камолов, Л.А.; Халмаматова, Л.А.; Калкоразов, Т.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада муваффақиятга эришиш учун муҳим бўлган ресурслардан самарали фойдаланиш ва доимий рақобатнинг кучайиб бораётганлиги ҳисобга олинган ҳолда қурилиш ташкилотининг яшовчанлик кафолатлари аниқланган.