БЎЛАЖАК ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИ ТАЙЁРЛАШДА МОБИЛ ИЛОВАЛАРНИ ҚЎЛЛАШ САМАРАДОРЛИГИ - Тажибаев, С.С.; Олимов, А.И.; Ниязов, А.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мазкур мақолада “Жисмоний маданият” номли мобил илованинг олий таълим муассасаларида таҳсил олувчи талабаларга “Жисмоний маданият назарияси ва методикаси” фанини ўқитишдаги самарадорлигини педагогик тажрибада текшириш юзасидан олинган натижалар баён этилган.
Keywords: жисмоний маданият; жисмоний тарбия; мобил иловалар; ўзлаштириш кўрсаткичлари