КОНУССИМОН УЗАТМАЛАРНИ ЛОЙИҲАЛАШДА НАЗАРИЯ ВА АМАЛИЁТ УЙҒУНЛИГИ МУАММОЛАРИ - Каримов, Б.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада малакали, рақобатбардош кадрлар тайёрлаш жараёнида конуссимон узатмаларни лойиҳалаш назарияси ва амалиёти уйғунлигини таъминлашда инновацион ечимлар олиш долзарблиги баён этилган.
Keywords: касбий-техникавий таълим; назария ва амалиёт яхлитлиги; дидактика; инновацион ёндашув; рақобатбардошлик; компетентлик; контакт кучланишлар; мустакамлик