ЎҚИТУВЧИ КАСБИЙ КОМПЕТЕНТЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА ИННОВАЦИОН ТАЪЛИМ МУҲИТИНИНГ ЎРНИ - Бердиева, Ҳ.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада ўқитувчиларнинг инновацион таълим муҳити талаблари асосида педагогик компетентлигини ривожлантиришнинг баъзи жиҳатлари ёритиб берилган.
Keywords: ўқитувчи; таълим; тарбия; метод; тизим; касб; касбий маҳорат; компетентлик; инновацион муҳит; қайта тайёрлаш; лойиҳалаш