ӘЖИНИЯЗ ҚОСЫБАЙ УЛЫ ЖАСЛАР ТӘРБИЯСЫ МӘСЕЛЕЛЕРИ ҲАҚҚЫНДА - Әлеўов, Ө.; Таспанова, Ж.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу мақолада тасаввуфнинг диний йўналиши, хусусан, тасаввуф таълимоти бутун инсониятнинг тарихий ва маданий, асосан маънавий тараққиётига, цивилизация равнақига катта таъсир кўрсатиши ҳақида сўз юритилган. Тасаввуф таълимоти дунёни яратган Худо эканлигини таъкидлайди.
Keywords: суфизм; тасаввуф; жамият; халқ; Худо; мусулмон; олам; ишонч