СЕЛЬСКОЕ НАСЕЛЕНИЕ КАРАКАЛПАКСТАНА В 1960-1980-х ГОДАХ: НАДЕЖДЫ, ЧАЯНИЯ, ОБМАН - Абдукаримов, А.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада 1960-1980 йилларда Қорақалпоғистоннинг ижтимоий-иқтисодий аҳволи ва тоталитар тузум маъмурий-буйруқбозлик тизимининг амалга оширган аграр ислоҳотлари ва унинг натижалари ҳақида сўз этилади.
Keywords: паратиф; туберкулёз; аномал; руҳий заифлик; гастрит; демография; режали тақсимот; собиқ тузум; бюрократик савдо; Марказ; пахта; шоли