ФОРМИРОВАНИЕ КОНСТРУКТИВНЫХ СПОСОБОВ РЕАГИРОВАНИЯ В КОНФЛИКТНЫХ СИТУАЦИЯХ - Бердиева, Г.Д. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу мақолада зиддиятли вазиятларда юзага келувчи ҳолатлар, зиддиятли вазиятларда мулоқат олиб боришнинг конструктив усуллари, уларни ўрганиш натижалари ва асосий тушунчалар ҳақида сўз юритилади.
Keywords: зиддият; зиддиятли вазиятлар; ижтимоий гуруҳ; ички қарама-қаршилик; конструктив усул; ҳиссий барқарорлик; ўзини ўзи бошқариш; хулқ-атвор; ижтимоий норма; ассимиляция; модель; ролли ўйинлар; интерфаол таълим; психологик таълим